donderdag 25 februari 2016

Update

Er werd hier heel wat afgefeest de laatste twee maanden. We waren amper bekomen van de Kerst- en Nieuwjaarsdrukte en daar diende de eerste verjaardag zich al aan! Ukkepuk werd 9! Negen al mijn god. Wat gaat de tijd snel. Het lijkt gisteren dat dit kleine ventje op mijn buik werd gelegd en ik onmiddellijk mijn hart verloor.
Hij werd in stijl gevierd met slingers, vlaggen, taart, ballonnen en kadootjes.
Lang leve Kapaza waar ik zijn lang gewenste krokodillen boot van Lego Chima vond. Zijn pruillipje brak m'n hart toen hij in de winkel vroeg waar alle Lego Chima heen was en "Sorry jongen....dat maken ze niet meer!" als antwoord kreeg.
Maar kijk sie... Na enkele muisklikken vond ik nog een exemplaar op slechts enkele kilometers van mijn deur! Zoon gelukkig...ik gelukkig!Nog maar net bekomen van dit feestgeweld rolden we naar Zoon 1 zijn verjaardag. Het getal 13 diende zich aan. En ja....daar horen al volop puber-streken bij. Mijn speciale ventje heeft het niet altijd makkelijk maar hij komt er wel....daar ben ik van overtuigd. Hij koos voor pizza....veeeeel pizza in plaats van slingers en ballonnen. En als verrassing kreeg hij een leuke Miniontaart. Ook al ben je 13.... Sommige dingen blijven leuk.
Ook ik mocht een jaartje bijdoen op de teller.... En kreeg zowaar een nieuwe voordeur.... Welk cijfer er nu als eerste pronkt dat laat ik in het midden.... Is het een 3 .... ;-) .... Een 4 .... :-) .... Een 5 ..... :-o
Bij die voordeur werd ook een splinternieuwe fiets geleverd. Manlief weet perfect mijn smaak! <3


De fiets werd nog gepimpt met mijn gebloemde fietstassen en mijn onmisbare mandje (met bloemen!). Piece unique dat ben ik zeker.

Er werd natuurlijk ook nog wat gehaakt en genaaid! Voor mijn lieve zussen maakte ik een handtas. Twee verschillende zussen.... twee verschillende handtassen! Twee modelletjes uit "Mijn tas!" 

Tot mijn grote spijt gaf mijn naaimachine hierna de geest. Ik moest me even behelpen met de naaimachine van mama. Er werd dus minder genaaid dan ik zou willen. Een 'kado-rokje'  hangt hier nog steeds te wachten op het laatste stiksel.


Maar nu had ik wel wat meer tijd om verder te werken aan mijn projectje voor Zoonlief 2 zijn groeifeest komende zomer. Nog tijd genoeg, ik weet het. Maar er staat nog veel op de planning. Deze schat kan ik alvast van de lijst schrappen.


Ah ja... heb ik al gezegd dat we tussendoor nog op weekend gingen... de twee jongsten grote toetsen en muziek examens aflegden...  we aan heel veel veldcrossen deelnamen... er nog meer piano werd gespeeld... en Ukkepuk een brilletje kreeg! 

En ondertussen kriebelt de lente hier al.
Tijd voor het naaien van de zomergarderobe... Al zal daar misschien wel een nieuwe machine voor nodig zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten